Select Page
PORTES OBERTES 2023

Vols estudiar al Milà? Vine a la jornada de portes obertes que et permetrà conèixer el centre, el nostre Projecte Educatiu i tot el que pots aprendre al Milà.

La JORNADA DE PORTES OBERTES serà el proper dissabte 11 de març, de 10h a 13:30h. Les visites es faran en grups reduïts i caldrà apuntar-se mitjançant el sistema de cita prèvia a través de l’enllaç dels estudis que estigueu interessats. La inscripció per la cita prèvia la farà només un membre de la unitat familiar. Esperem donar-vos les eines necessàries per acompanyar els vostres fills i filles en aquesta nova etapa educativa i en la tria d’un nou itinerari acadèmic.

La xerrada informativa de 1r d’ESO es farà en format telemàtic el dia 1 de març a les 19:00h. Aquesta  xerrada informativa es farà a través del canal audiovisual del Milà i Fontanals que estarà enllaçat al web.

Les xerrades específiques dels diferents Batxillerats,  es faran el mateix dissabte 11 de març de forma presencial, i per a les quals caldrà apuntar-se mitjançant cita prèvia.

Les xerrades dels Cicles de l’àmbit sanitari i de l’àmbit esportiu  es faran el mateix dissabte 11 de març de forma presencial, i per a les quals caldrà apuntar-se mitjançant cita prèvia.

A continuació podeu descarregar el díptic informatiu de les Portes Obertes d’enguany i els fulletons dels diferents estudis:

Síntesi del vídeo pla seqüència que ha estat dissenyat, planificat, enregistrat i editat pels alumnes de la matèria Cultura Audiovisual amb l’objectiu de mostrar el centre. El tema que acompanya les imatges és original del professor de ciències socials Roger Gol, que també l’interpreta.

Vídeo sobre el cicle de futbol creat i enregistrat per l’alumnat del nostre centre, tant del cicle de futbol com del batxillerat artísitc.

Batxillerat d’Humanitats i Ciències Socials
Batxillerat Arts Plàstiques. Curs 2020-2021

De la Jornada de Portes Obertes de 2019 en guardem molt bon record per què són les darreres que vàrem organitzar en condicions normals abans de la pandèmia. Aquest vídeo el va editar el Gerard Llobet que llavors estudiava el Batxillerat Tecnològic i actualment està cursant el CFGS de Realització a l’EMAV.

Secured By miniOrange