Select Page

Horaris d'atenció al públic

—– S’ATENDRÀ EXCLUSIVAMENT PER TELÈFON EN ELS PERÍODES DE PREINSCRIPCIÓ, RECLAMACIONS AL BAREM PROVISIONAL I MATRÍCULA EN L’HORARI DE: 9 A 13:30h. Per possibles dubtes relacionats amb els tràmits de preinscripció i matrícula. En cas de no poder fer els tràmits online, segons cada procés, es pot trucar al 938 172 018 i li indicarem com procedir —–

L’horari de secretaria és:

– Matins: de dilluns a divendres de 9:00 h. a 14:00 h.

– Tardes: dilluns i dimecres de 16:00h. a 17:30; dimarts i dijous de 15:00 h. a 16:30 h.

– Juny, juliol i setembre de 9 a 14 h. exclusivament.

– Festius i agost: tancat.

*Recordem que per realitzar la preinscripció i la matrícula s’ha de demanar dia i hora per presentar la documentació. Agrairíem que qualsevol canvi en l’hora concertada ens ho facin saber.

*Aquest horari pot ser modificat durant els terminis de preinscripció i matrícula per evitar esperes innecessàries us agrairíem que féssiu servir el formulari indicat. Per qualsevol consulta o petició s’ha de realitzar a través del següent formulari i enviar-lo a l’adreça de correu secretaria@insmilaifontanals.cat. Recomanem que, en primer lloc es consulti la pàgina web en que es podrà trobar tota la informació, si tot i així, consideres que la teva consulta necessita d’un altre tipus de resposta, ens pots enviar el formulari. Cal tindre en compte que no serà una resposta immediata, i que es realitzarà a través de correu electrònic exclusivament.

Telèfon: 938 172 018

E-mail: secretaria@insmilaifontanals.cat

Secured By miniOrange