Select Page

PROJECTE COM SONA L'ESO

El projecte Com sona l’ESO es basa en una trobada anual d’alumnes i professorat de música d’instituts de secundària públics. Al llarg de quatre dies els alumnes conviuen per dur a terme un gran repte musical que han treballat prèviament a les aules de música durant tot el curs. Aquest repte és la realització d’un concert conjunt: al voltant de 1000 alumnes d’edats entre 12 i 17 anys juntament amb el seu professorat actuant junts. La regla d’or de les trobades és la següent: tot l’alumnat, independentment de la seua formació musical, participa en el concert.

El projecte Com sona l’ESO té una finalitat doble:

  • Treure fora de les quatre parets de l’aula tot el treball diari efectuat per professorat i alumnat.
  • Oferir l’alumnat l’oportunitat -probablement única en les seues vides- d’experimentar en primera persona el plaer (però també l’esforç) que representa fer música en directe damunt d’un escenari.

La trobada de Com sona l’ESO s’ha dut a terme en diverses localitats de Catalunya i el Païs Valencià com per exemple Ontinyent, Vandellós i l’Hospìtalet de l’Infant, Torrent, Gandesa, Aielo de Malferit, Palma de mallorca, Benicàssim, Barcelona, Carcaixent, Dénia, l’Ametlla de Mar, Morella, Sant Carles de la Ràpita, Cocentaina i Torroella de Montgrí-l’Estartit i Castalla.

Secured By miniOrange