Select Page

El passat 10 de maig, l’alumnat del 2n d’ESO i Batxillerat va participar en la 20a trobada de Com Sona l’Eso, en aquesta ocasió va ser a Castalla, al Paìs valencià, població de la comarca de l’Alcoià i capital de la Foia de Castalla.

El nostre institut va participar de manera molt activa en aquesta ocasió. Dels 23 alumnes de participàvem, 3 formaven part de la banda, 1 formava part de les solistes del Cor Menut, i la resta ens repartírem en el Cor Gran,
 
Però a més, el Milà va prendre protagonisme la primera nit, al festival Com Canta l’Eso, on la Clara Catasús de 1r B va interpretar el tema de When I Was Your Men, de Bruno Mars, acompanyada per una banda professional. L’Emma Bertran va participar també en aquest festival amb la cançó de Lauren Jauregui ” Expectation”.
 
Tot seguit va ser el torn dels grups formants de alumnat, i ací va participar el Combo del 1r de Batxillerat, amb 3 temes, el primer del Diluvi ( Tu i sols tu), el segon de Bebe ( Ella) i un tercer propi, de l’alumne Biel Esteve ( Encara).
 
Com podeu comprovar el Milà ha estat molt present en la Trobada.
 
Ha sigut, de nou, una experiència inoblidable per tothom, on hem pogut compartir experiències amb persones de tots els Països Catalans. Hem treballat de valent per acoseguir fer un concert que va impressionar  les més de 2000 persones que van acudir per veure l’espectacle. 
 
Podreu veure el concert al següent vídeo:
 
 
I seguir tota la informació de la Trobada i de les següents a la pàgina www.comsonaleso.com
 
 
Secured By miniOrange