Seleccionar página

A l’abril l’alumnat de 2n C dels itineraris Científic i Biosanitari van gaudir d’una xerrada presencial sobre els estudis de grau de Biologia i Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (CAFE).

Els conferenciants van ser dos exalumnes del Milà, el Lucas Robres (que és Biòleg i està realitzant un màster sobre Immunologia Avançada) i l’Aleix Campo (que és graduat en CAFE i actualment està finalitzant el màster d’Educació per a dedicar-se a l’Ensenyament; i justament ha realitzat les pràctiques al nostre institut, a més de col·laborar en les tasques de dinamització dels patis).

El Lucas i l’Aleix van presentar els plans d’estudis corresponents que existeixen a la UB i van saber captivar l’alumnat amb els seus consells i anècdotes viscudes.
Cal destacar el munt d’esports que ha après a practicar l’Aleix al llarg dels seus estudis, així com la possibilitat de realitzar un Erasmus a Polònia. Una de les vivències més rellevants és la d’haver tingut oportunitat d’exercir de guia d’un noi amb discapacitat visual en atletisme paralímpic.

 

 

D’altra banda, el Lucas destaca que ha gaudit cada matèria que ha cursat en el seu grau de Biologia i sens dubte, el tornaria a fer. Li ha encantat la investigació i ara estudia malalties autoimmunes en un grup de recerca de l’IDIBAPS (centre associat a l’Hospital Clínic).

La frase clau que resumeix les seves recomanacions és la següent: “CAL TENIR MOLT BONA ORGANITZACIÓ, per tal de poder triomfar en els estudis, dormir suficient i tenir vida social”.

 

Les xerrades, realitzades el dia de sant Jordi, van ser molt engrescadores, plenes d’entusiasme i passió per allò que han estudiat. Moltes gràcies, Lucas i Aleix!

Secured By miniOrange