Seleccionar página
El dijous dia 8 d’abril l’alumnat de 4t CT va realitzar una sortida al museu Cosmocaixa, com a complement a les experiències de les classes de Física i de Biologia.

La visita va començar amb l’activitat “Kósmos”, que va consistir en un recorregut per la Sala gran (renovada l’any passat) on els estudiants es van apropar a l’origen de l’Univers, la seva expansió i les lleis que el regeixen. A continuació els alumnes es van passejar pel Bosc inundat, que sempre fascina a tot aquell que s’hi endinsa. Seguidament van participar en la visita dinamitzada “Sapiens”, que va permetre seguir les petjades de l’evolució humana.

La sortida va acabar amb una exploració lliure que cadascú va aprofitar segons els seus interessos (el cervell humà, els secrets de l’òptica, el pèndol de Foucault…).

Cal dir que, malgrat que les circumstàncies actuals imposen unes mesures de seguretat estrictes i no es poden manipular directament els panells, l’experiència va ser positiva: els nois i noies van observar, explorar, riure, gaudir i sorprendre’s amb les meravelles de la ciència.

Secured By miniOrange