Seleccionar página

Amb motiu de la Setmana de la Ciència 2020, els alumnes de 1r del batxillerat tecnològic han pogut seguir una videoconferència de l’Oriol Baldrís Vendrell, exalumne del Milà.

L’Oriol ha ofert consells als estudiants sobre la importància de l’estudi i d’aprofitar al màxim les diferents matèries, així com a la realització del TREC.

El curs passat l’Oriol va obtenir el segon premi de l’àmbit de Tecnologia pel seu treball de recerca “Nanosatèl•lits per la mesura del balanç energètic terrestre” en la 17a convocatòria dels Premis Argó. Aquests premis s’engloben dins del Programa Argó de l’Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona, i dóna suport a la transició entre l’educació secundària i la universitat.

L’Oriol actualment segueix Enginyeria Física a la UPC i ha comentat per què ha decidit fer aquest grau als alumnes, els quals li han formulat les preguntes que han considerat oportunes.

 

A continuació, i gràcies a la iniciativa Ciència km0 de la Fundació Catalunya-la Pedrera, els alumnes han pogut veure una sèrie d’exemples de nois i noies joves que han estudiat a Catalunya i ara treballen en projectes de recerca arreu del món.

Secured By miniOrange