Select Page

Durant les darreres setmanes hem estat celebrant la Setmana de la Ciència amb múltiples activitats.

L’alumnat de Batxillerat ha tingut l’oportunitat d’assistir a diverses xerrades de diferents exalumnes del Milà relacionats amb el món de la ciència. 

En primer lloc, la Maria de la Fuente, una científica vilafranquina que actualment porta a terme una investigació postdoctoral a la Universitat Lliure de Brussel·les (ULB).

La Martina Navarro, que és graduada en Biomedicina i està treballant en el departament de marketing de Novartis, ens va parlar de la seva trajectòria professional i les diverses opcions dins d’aquest món.

Per últim, l’Oriol Baldrís, estudiant d’enginyeria física a la UPC ha explicat per què es va decidir per aquests estudis i ha comentat la importància de seguir formant-se en l’àmbit universitari. A tots ells, els han pogut fer moltes preguntes que han estat de gran interès per a tots.

D’altra banda, gràcies a la iniciativa Ciència km0 de la Fundació Catalunya-La Pedrera, els alumnes han pogut veure una sèrie d’exemples de nois i noies joves que han estudiat a Catalunya i ara treballen en projectes de recerca científica arreu del món.

Els nois i noies de 4t d’ESO, dins la matèria d’Art i Disseny, han decorat el vestíbul de l’institut amb representacions dels estris característics que podem trobar en un laboratori. També l’alumnat de 4t de Ciències Aplicades a l’activitat professional i l’alumnat de Batxillerat de Ciències del Món Contemporani han estat fent una recerca bibliogràfica i elaboració de murals sobre Enric Casassas, Rosalind Franklin i Isaac Asimov, dels quals es commemora el centenari del seu naixement, i d’Eduard Fontserè i Riba que fa 150 anys que va néixer. Totes aquestes produccions han estat exposades al vestíbul de l’institut.

      

Han estat unes setmanes plenes d’activitats que de ben segur despertaran les vocacions dels futurs científics del Milà!

Secured By miniOrange