Select Page
PORTES OBERTES 2021

Vols estudiar al Milà? Enguany plantegem una jornada de portes obertes diferent que et permetrà conèixer els detalls del Projecte Educatiu i tot el que pots aprendre al Milà.

La Jornada de Portes Obertes d’enguany és diferent a les que hem organitzat fins ara. Malgrat les mesures sanitàries per la pandèmia esperem oferir-vos un bon servei i que tingueu tots els elements per acompanyar els vostres fills i filles en la tria d’un nou itinerari acadèmic. Les activitats programades comencen amb les següents trobades telemàtiques:

(Els enllaços a la reunió estaran disponibles prèviament en aquesta pàgina web)

Durant els propers dies tindrem l’oportunitat de conèixer-nos i explicar-vos el projecte educatiu del Milà amb les matèries optatives i la nostra particular manera d’entendre l’ensenyament.

Per poder establir aquest primer contacte cal que t’inscriguis en el formulari de la dreta indicant els estudis que estàs interessat a cursar. En breu ens posarem en contacte amb tu.

    Batxillerat d’Humanitats i Ciències Socials

    Batxillerat Arts Plàstiques. Curs 2020-2021

    De la Jornada de Portes Obertes de 2019 en guardem molt bon record per què són les darreres que vàrem organitzar en condicions normals. Aquest vídeo el va editar el Gerard Llobet que llavors estudiava el Batxillerat Tecnològic i actualment està cursant el CFGS de Realització a l’EMAV.

    Secured By miniOrange