Seleccionar página
PORTES OBERTES 2021

Vols estudiar al Milà? Enguany plantegem una jornada de portes obertes diferent que et permetrà conèixer els detalls del Projecte Educatiu i tot el que pots aprendre al Milà.

La Jornada de Portes Obertes d’enguany és diferent a les que hem organitzat fins ara. Malgrat les mesures sanitàries per la pandèmia esperem oferir-vos un bon servei i que tingueu tots els elements per acompanyar els vostres fills i filles en la tria d’un nou itinerari acadèmic.

Per tal d’informar de l’ESO i el Batxillerat, vàrem programar dues xerrades telemàtiques que es van dur a terme el dia 10 i 11 de març. Accediu als vídeos de les xerrades clicant al botó corresponent:

Abans que comenci el període de preinscripció de batxillerat i cicles, durem a terme una altra xerrada informativa sobre Batxillerat a través d’una estrena del Canal audiovisual del Milà i Fontanals. Informarem puntualmen del dia i hora de l’estrena.

Durant els propers dies tindrem l’oportunitat de conèixer-nos i explicar-vos el projecte educatiu del Milà amb les matèries optatives i la nostra particular manera d’entendre l’ensenyament.

Per poder establir aquest primer contacte cal que t’inscriguis en el formulari de la dreta indicant els estudis que estàs interessat a cursar. En breu ens posarem en contacte amb tu.

  Reportatge de l’optativa Revista de 1r de Batxillerat amb entrevistes a alumnes sobre el Milà.

  Síntesi del vídeo pla seqüència que ha estat dissenyat, planificat, enregistrat i editat pels alumnes de la matèria Cultura Audiovisual amb l’objectiu de mostrar el centre. El tema que acompanya les imatges és original del professor de ciències socials Roger Gol, que també l’interpreta.

  Batxillerat d’Humanitats i Ciències Socials

  Batxillerat Arts Plàstiques. Curs 2020-2021

  De la Jornada de Portes Obertes de 2019 en guardem molt bon record per què són les darreres que vàrem organitzar en condicions normals. Aquest vídeo el va editar el Gerard Llobet que llavors estudiava el Batxillerat Tecnològic i actualment està cursant el CFGS de Realització a l’EMAV.

  Secured By miniOrange