Select Page

Els alumnes de Batxillerat de Ciències i Tecnologia Marc Pascual i Èric Casado van participar dissabte passat en la final de l’Olimpíada Informàtica Catalana organitzada per l’associació del mateix nom i emparada per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), la Universitat Rovira i Virgili, la Universitat de Girona i la Universitat de Vic.

L’Olimpíada Informàtica Catalana té com a principal objectiu fomentar l’aprenentatge de la Informàtica entre els estudiants de secundària i batxillerat. Els problemes d’aquesta competició són majoritàriament de natura algorísmica. Per resoldre’ls, cal emprar raonaments lògics i matemàtics, i dissenyar algorismes en Python o C++ que n’implementin la solució.

El dia 24 de febrer en Marc i l’Èric van realitzar les proves classificatòries i van obtenir el passi per a la final que es va celebrar a la Universitat de Vic el passat dissabte 13 d’abril. Després d’un escalfament previ i una posada a punt dels sistemes d’avaluació, ambdós estudiants van competir de forma individual durant quatre hores i van situar-se dins les primeres posicions. Felicitats pel gran resultat i per l’enorme esforç que heu fet per participar-hi malgrat la càrrega lectiva que suposa el tram final de 2n de Batxillerat.

Secured By miniOrange