Select Page

Des de la Comissió de Sostenibilitat i Reciclatge, no podem finalitzar el curs sense fer un reconeixement a la tasca realitzada des de les optatives de Jardineria i Horticultura al nostre Centre.

L’Oriol Riera, al capdavant de la jardineria aquest curs , ha motivat setmana rere setmana el seu alumnat de 1r d’ESO a netejar l’espai de males herbes, crear un planter de llavors, plantar vegetals amb i sense flor, elaborar torretes amb material reciclat i dissenyar un jardí vertical, entre d’altres. Quina millora tan positiva per al nostre entorn!

I en aquest sentit, cal destacar també la dedicació desinteressada de la Lupe, qui durant molts anys s’ha ocupat de la poda de les oliveres, del reg del munt de plantes que embelleixen el Milà, etc.; la Isabel Vendrell, ara jubilada, que va plantar i cuidar infinitat de plantes al jardí i vestíbul.

I tampoc no podem oblidar al pare de l’Oriol, que és jardiner vocacional i, tot i estar jubilat, fa uns mesos està realitzant un munt de feina amb la vegetació dels nostres patis.

           

D’altra banda, la Leyre Contreras ha continuat el difícil projecte de crear un hort amb alumnat de 3r i 4t de SIEI i fa goig de veure les hortalisses i fruites que han cuidat amb tanta constància i atenció: tomaqueres, enciams, carbassons, maduixes…

Sense dubte, unes experiències fantàstiques per a l’alumnat, ja que aproximen la natura a l’adolescent i aquest fet es relaciona amb una millora del benestar físic i emocional.

GRÀCIES A TOTES LES PERSONES IMPLICADES PER EMBELLIR EL NOSTRE ENTORN I FER RESPECTAR I ESTIMAR LA NATURA!

Secured By miniOrange