Select Page

Emmarcat dins la Setmana (quinzena) de la Ciència, el Departament de Ciències del Milà i Fontanals ha organitzat una xerrada sobre Meteorologia aprofitant que un dels temes protagonistes de la Setmana de la Ciència és el centenari del Servei Meteorològic de Catalunya. Tenim la sort de gaudir de la presència d’un company del Departament, en Jordi Beneito, que és professor de Física i Doctor en Meteorologia; amb la qual cosa l’alumnat de 1r i 2n de batxillerat de les especialitats Tecnològic, Científic i Biosanitari han tingut l’oportunitat d’ampliar els seus coneixements en aquesta matèria tan encisadora.

     

Els ha parlat de l’origen dels núvols, de la seva classificació, dels diversos fenòmens meteorològics (neu, pluja, calamarsa, tornados, huracans, esclafits, arc de Sant Martí…) i geofísics (aurores boreals,…), tot il·lustrat amb imatges molt atractives i entenedores.

Al final de l’acte, alguns alumnes han expressat la seva motivació per realitzar estudis sobre aquesta disciplina. Moltes gràcies, Jordi per la teva col·laboració!

 

 

Secured By miniOrange