Seleccionar página
El passat divendres dia 19 de març, els alumnes de segon de Batxillerat Biosanitari, Científic i Tecnològic de l’institut Milà i Fontanals de Vilafranca van assistir a la xerrada telemàtica “La cerca científica de la ment” a càrrec del Dr. Fernando Giráldez del DCEXS-UPF, qui va exposar la investigació portada a terme per ell i el seu equip en relació a aquest àmbit tan apassionant com és l’estudi del cervell.

Fernando Giráldez és expert en genètica i neurociència. Va néixer a Buenos Aires, tot i que és fill de pares espanyols. Es va doctorar en Medicina a la Universitat de Valladolid, però continuà la seva formació científica a la Universitat de Cambridge i King’s College de Londres. Actualment és professor a la Universitat Pompeu Fabra (UPF). La seva recerca s’interessa per les connexions entre les neurociències i el pensament filosòfic i les pràctiques artístiques. Participa habitualment en activitats de divulgació per difondre el pensament crític i imparteix cursos de neurociència orientats a les disciplines d’humanitats i les ciències socials

Val a dir que el conferenciant va saber captivar l’interès i l’atenció de l’alumnat gràcies a l’entusiasme que va mostrar en la seva exposició i la introducció de qüestionaris telemàtics a través d’una aplicació de mòbil.

Aquest any (a conseqüència de la pandèmia) els/les alumnes s’han hagut de conformar amb assistir a aquesta xerrada, a diferència d’altres cursos en què els alumnes podien gaudir d’una visita guiada a les instal•lacions del Parc de Recerca Biomèdic. Confiem que el proper curs sigui possible realitzar la visita completa.

Secured By miniOrange