Seleccionar página

El passat dilluns 23 de novembre, i en el marc de la celebració de la Setmana de la Ciència, els alumnes de 1r i 2n de batxillerat de l’itinerari científic, van tenir l’oportunitat d’assistir a una xerrada per part de la Martina Navarro, una exalumna del Milà destacada pel seu currículum brillant en Ciències Biomèdiques.

     

Cal ressaltar que la Martina va finalitzar el batxillerat Científic exitosament al Milà i Fontanals i va obtenir la 25ena millor nota mitjana a la selectivitat. Això li permetria estudiar qualsevol grau, però la decisió no li va resultar fàcil.


Explicant el seu cas, la Martina va empatitzar amb els alumnes, donat que no sempre tenen clar què voldran cursar en un futur.

En finalitzar el grau en Ciències Biomèdiques, tenia clar que no es volia dedicar al camp de la investigació i que li atreia molt més el món del màrqueting. Aleshores, va cursar el Màster en Marketing Farmacèutic i això li ha permès entrar en el món professional dins empreses de renom com les que veieu a continuació, per acabar a la Farmacèutica catalana Almirall, en l’actualitat:


La Martina va explicar a l’alumnat en què consisteix la seva professió actualment i va puntualitzar que per a ella és molt motivadora, tot i que l’exigència i competitivitat són molt elevades.

La conferència va finalitzar amb una sèrie de consells als alumnes, que els han de resultar útils per a enfrontar el seu futur:
Moltíssimes gràcies, Martina! Un plaer tornar-te a veure i molta sort en tot!