Select Page

El passat 16 de març, l’alumnat del cicle de Grau Mitjà de Tècnic/a de futbol va assistir a una xerrada formativa a l’Institut Guttman de Neurorehabilitació de Badalona. La xerrada forma part del programa Tot Conversant i anava dirigida a alumnat que cursen estudis esportius. Juntament amb altres centres, van gaudir d’una experiència molt enriquidora.

En primer lloc van aprendre l’enfocament de l’activitat física que aplica l’Institut Guttman amb els seus usuaris com a eina rehabilitadora de la mà del Carlos Yepes , professor d’Educació Física a la institució amb 22 anys d’experiència a les seves esquenes.

En segon lloc, van poder gaudir de la conversa amb el Mario Roque, un noi que amb 24 anys va patir un accident de trànsit que el va deixar en cadira de rodes. El Mario els va confessar que l’esport ha estat per ell una gran motivació per sortir d’una depressió que va patir durant els primers mesos després de l’accident, a banda d’altres aspectes molt interessants de la seva vida. Actualment és un gran tennista i una persona plena d’il·lusió i ganes per menjar-se la vida.

No ens podem queixar gens ni mica, hem rebut una lliçó magistral de la vida, tant alumnat com professorat!

 

Secured By miniOrange