Select Page

Dins el programa d’orientació acadèmica del Pla d’Acció Tutorial, l’alumnat de 2n de Batxillerat de Ciències i Tecnologia del Milà van visitar el passat dijous dia 2 de març les instal·lacions de l’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Vilanova i la Geltrú (EPSEVG).

L’escola de Vilanova és el centre educatiu de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) més proper a Vilafranca i disposa de sis graus i tres màsters universitaris de l’àmbit de l’enginyeria. Els graus més sol·licitats són el de Disseny Industrial i Desenvolupament de Producte i el d’Enginyeria Informàtica.

Durant la primera part de la visita l’alumnat va assistir a una xerrada i una visita a les instal·lacions del grup d’investigació que desenvolupa el projecte ObSea, mitjançant el qual s’obté informació en temps real del fons marí procedent d’un observatori situat a 4 km del litoral vilanoví i s’analitzen dades com la temperatura de l’aigua, la seva salinitat, l’estacionalitat de les espècies de l’ecosistema, etc. Després d’esmorzar els alumnes van poder conèixer els graus específics que imparteix l’escola visitant els tallers de mecànica, disseny de producte, electricitat i anàlisi de materials.

Secured By miniOrange