Select Page

El crèdit de síntesi de 3r d’ESO del 2022 s’ha basat en la creació d’una revista digital. Per redactar els diferents articles, reportatges i crítiques vam portar a terme tres experiències de les que poder parlar.

Vam formar part d’un cercle de percussió dirigit per Xavi Martinez ,de Pulsasons (https://pulsasons.com/qui/). Tot i la calor d’aquell dia, l’alumnat va participar passant de la sorpresa i incredulitat cap a una percussió grupal i amb un ritme comú. Va ser una experiència terapèutica, per potenciar el sentiment de grup i desconnectar de la recta final de curs.

Per altra banda, vam participar en un taller ofert pel Vinseum, Cartografia, on a partir de la introducció al món dels mapes i de la interpretació de la realitat a escala, i treballant sobre un pla, vam acabar portat a terme una activitat d’ordenació del territori, debatent, discutint i arribant a acords de com distribuir unes infraestructures sobre un territori.

http://www.vinseum.cat/?cat/Activitats/Patrimoni/3/442/Cartografies

Finalment vam visitar el Vinseum d’una manera lliure, deixant-nos portar pels aspectes més interessants que ens atrauen, de forma espontània i escollint tres d’ells per acabar investigant i redactant un article, destacant el que ens ha cridat més l’atenció.

http://www.vinseum.cat/?cat/Activitats/Patrimoni

Secured By miniOrange