Select Page

Al Milà s’ha iniciat una campanya solidària per aconseguir tres cadires de rodes per tres adolescents del Senegal, l’Oumu, la Sally i l’Abdoulaye, i d’aquesta manera ajudar a millorar la seva qualitat de vida. El projecte, ideat des de la matèria d’Emprenedoria de 4rt d’ESO i englobat en l’ABP (Aprenentatge Basat en Serveis) dissenyat per en Fèlix Pardo, col·labora amb l’ONGD de Vilafranca Alkaria (http://www.alkaria.org).

Us presentem el CD solidari que hem creat per la campanya i que podeu aconseguir a través del següent Verkami: https://vkm.is/insmila. El CD, que ha estat gravat en un estudi, conté sis cançons i ha estat dissenyat per l’alumnat de la matèria de Disseny per Ordinador. A més, els alumnes també han estat venent tiquets per participar en el sorteig d’un altaveu per col·laborar amb la recaptació, que anirà íntegrament destinada a millorar la mobilitat dels joves senegalesos.

Perquè aneu fent boca i pugueu gaudir dels grans artistes del Milà, us acompanyem visionant la versió que han fet del “Pequeño vals vienés”, poema de Lorca que va musicar en Leonard Cohen i versionar la cantant Sílvia Pérez Cruz.

Us donem les gràcies per la vostra col·laboració i us animem a fer-ne difusió!

https://www.verkami.com/projects/33264-solidaritat-sobre-rodes

Secured By miniOrange