Seleccionar página

El divendres 23 d’abril vam celebrar la diada de Sant Jordi amb un seguit d’activitats per a cada nivell. A l’inici del dia, l’alumnat de 1r, 3r i 4rt d’ESO van realitzar diferents tallers culturals i lúdics al centre i els de 2n d’ESO van realitzar una gimcana per Vilafranca.

Després de l’esbarjo, els alumnes de 1r i 2n d’ESO van participar en les activitats esportives a la Zona Esportiva Municipal i els de 3r i 4rt d’ESO realitzaren una prova d’orientació pel centre de la vila, organitzades pels estudiants del CFGS d’Activitats Socioesportives del nostre institut.

Els alumnes de 1r de Batxillerat assistiren al certamen artístic i cultural a l’Auditori Municipal, en el transcurs del qual es van donar a conèixer els guanyadors del concurs literari que havien organitzat el Departament de Català i el Departament de Llengües Estrangeres.

Per la seva banda, durant la setmana l’Associació d’Estudiants també va organitzar activitats com la tradicional venda de roses i l’activitat de recomanació de llibres, amb la col·laboració del Servei de Joventut de l’Ajuntament.

L’alumnat del SIEI va elaborar una manualitat per fer unes boniques roses, que van vendre en una parada del vestíbul del centre. Al taller de cuina van preparar unes roses de poma i xocolata al forn per llepar-se’n els dits!

A 2n de Batxillerat es van dur a terme sessions lectives ordinàries, algunes amenitzades per la diada, com la Spontaneous Haiku Wrinting, on els alumnes de 2n E ens van meravellar amb la seva imaginació, o el mural que estan pintant l’alumnat de 2n A.

Va torna a sonar la música al Milà i ens va fer molta il·lusió reviure l’ambient de celebració i festa habitual d’aquesta diada! 

Secured By miniOrange