Select Page

Dilluns passat, 2 de maig, l’alumnat de 1r de batxillerat de l’optativa de vídeo va anar al Casal a la presentació dels vídeos realitzats pels alumnes d’ESO i batxillerat dels diferents centres de Vilafranca, dins del projecte “REACCIONA”. El projecte el duu a terme “El taller de cinema”, ubicat al Garraf, i té com a finalitat treballar la consciència social i cultural dels alumnes mitjançant la realització d’un curtmetratge sobre la feina que fa una ONG de la seva població. A la presentació hi ha assistit l’ajuntament, els representants de les diferents ONG i els alumnes i professors responsables de cada curt.

Els estudiants de l’assignatura de vídeo van triar la ONG “Amics de Puerto Cabezas”, una associació que treballa per donar a conèixer i difondre la realitat social, econòmica i cultural del municipi de Puerto Cabezas i la Regió Autònoma del Carib Nord de Nicaragua i dinamitzar l’agermanament existent entre Vilafranca del Penedès i Puerto Cabezas.

Han passat quatre mesos des de que van començar a planificar el curt fins que l’han acabat. El procés ha sigut llarg: pensar idees, triar, crear un guió entre tots, organitzar-se pel rodatge, la gravació i finalment el muntatge. Han après molt durant aquests dies, sobretot el treball en equip i com aquest pot ser enriquidor i satisfactori.

A continuació podeu visualitzar el curtmetratge que han creat pel projecte:

 

 

Secured By miniOrange