Select Page

Des d’aquest curs, el nostre alumnat d’una optativa de primer d’ESO participa en el projecte de sensibilització “+ Música” que organitza l’Ajuntament de Vilafranca amb l’Escola de Música Municipal Maria Dolors Calvet. Un projecte creat per afavorir l’aprenentatge de la pràctica musical als centres educatius i que aposta per donar continuïtat al treball que es fa en set escoles del municipi, l’escola Pau Boada, Mas i Perera, Baltà i Elias, Sant Josep, Estalella, Dolors Piera i Sant Ramon.

A cada centre se li ofereix la possibilitat d’escollir quins són els instruments que vol apropar als seus alumnes, i els instruments que han escollit els nostres professors de música del centre són: el saxo, la trompeta i el trombó.

Una oportunitat d’aprenentatge també pel nostre alumnat que participa per primera vegada, al marge d’una escola de música, per poder potenciar unes habilitats musicals que sense aquest programa, que tindrà una durada de 4 anys, no haguessin descobert. Aprenen instruments dins l’horari lectiu un cop per setmana de la mà d’un professional de l’Escola de Música Municipal juntament amb en Fran Rodríguez, professor de música del centre.

L’alumnat està tan engrescat i motivat que a final de curs participaran en alguna actuació musical que organitzarà el Departament de Música del centre conjuntament amb l’alumnat del Batxillerat d’arts escèniques i musical.

 

Secured By miniOrange