Seleccionar página

Divendres dia 26 d’abril es donaran a conèixer els treballs guanyadors dels concursos que enguany el Milà ha organitzat. L’acte de lliurament dels premis es durà a terme, com és habitual, a l’Auditori Municipal, durant l’acte de celebració de Sant Jordi.

D’una banda hi ha el Concurs de narrativa i poesia en Llengua Catalana organitzat pel Departament de Català. En aquest enllaç en podeu veure les categories per a cada nivell i etapa d’estudis.

També el departament de matemàtiques organitza dos concursos. D’una banda hi haurà el lliurament de premis de l’11è Concurs de contes matemàtics amb dues categories, una per alumnes de 1r i 2n d’ESO i una altra per alumnes de 3r d’ESO, 4t d’ESO i Batxillerat. D’altra banda, també es lliuraran els guardons a les millors fotografies del Concurs de Fotografia Matemàtica. Aquest concurs té 4 categories i la data límit per a la presentació de treballs és el dia 22 d’abril.

Finalment  també es durà a terme el lliurament de guardons del Sant Jordi English Literary Contest 2019 organitzat pel Departament de Llengües estrangeres, amb diverses modalitats i categories: per exemple, els alumnes de 4t han d’escriure una redacció de gènere policíac, etc.

Ens espera un Sant Jordi ple de relats, contes, imatges i emocions, fent palès el talent de l’alumnat que brolla amb força especialment quan el treball neix de l’interès de l’alumnat fruit de la seva llibertat a l’hora de crear.

Secured By miniOrange