Select Page

Aquest dijous 21 de març, l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès va organitzar la 17ena Jornada de l’Emprenedor i dins dels seus actes va organitzar el Concurs Creajove on es busquen les idees més creatives i la millor idea de negoci entre tots els instituts de la zona. Dels 5 premis que van concedir, dos van ser per projectes del INS Milà i Fontanals i la resta per diferents instituts. El projectes del INS Milà i Fontanals que van accedir a un premi van ser el projecte de la Julia Segura Sadurní i l’altre projecte era format per la Paula Salcedo, Laura Mariño i Mireia Micó. La Julia va presentar el projecte “Junts ens Movem” que va guanyar el 3r premi de la categoria “Idea més Creativa” que promou la pràctica activitats esportives inclusives per la gent amb disminucions a la comarca, preocupant-se pel bé social i la integració  d’aquests col·lectius . Per la seva banda, la Paula, Laura i Mireia van presentar el projecte “Pintallavis“, guanyador del 2n premi de la categoria “Idea més Creativa” on pretenen detectar i avisar de la presència de tòxics a les begudes per tal de millorar la seguretat i vigilància a les nits d’esbarjo i oci. 

Amb aquests projectes les nostres alumnes van saber cridar l’atenció del jurat i van pujar a recollir els títols i xecs regals que les distingeixen com guanyadores del 2n i 3r premi.

Julia, Paula, Laura i Mireia moltes felicitats per tant merescut premi i moltes gràcies per portar el nostre nom més alt! Força Milà!

Secured By miniOrange