Select Page

 La Sara Ait Daoud és una de les noies que aquest curs 2021-22, després de sis anys d’estudiar al Milà, deixarà el nostre institut per encarar, primer, els seus estudis universitaris i, posteriorment, la seva vida laboral. “Encara no tinc del tot clar què estudiaré, a la universitat, però serà en l’àmbit de les ciències: potser uns estudis que estiguin relacionats amb el canvi climàtic i el medi ambient”. La Sara és una noia discreta i de tracte molt afable, que sempre s’ha caracteritzat pel màxim rigor en tot allò que fa. Actualment està cursant el batxillerat biosanitari.

Sis anys, sis cursos sencers, després de fer la primària al Mas i Perera: tota una etapa vital! “Per a mi, ha estat una etapa molt important per formar-me, per continuar creixent com a persona. Tinc la sort que he tingut bons companys i companyes, i bons professors i professores”.

La Sara té diverses aficions, però, en especial, dues que estan relacionades amb la creativitat: l’escriptura i el dibuix. “M’agrada plasmar el que sento en els textos o en les obres plàstiques que faig, m’agrada compartir missatges o dibuixos. Em resulta molt relaxant i estimulant”. La Sara domina diverses llengües, però, per escriure, se sent còmoda amb l’anglès. Per a ella, no existeix la diferència entre les ciències i les humanitats: “M’agrada aprendre i adquirir coneixements nous, i dedicar un temps a allò més creatiu”. Des d’aquest punt de vista, és un exemple per a molts alumnes del centre: la Sara fa compatibles els números i les lletres.

¿I com albira el futur immediat i el futur a mitjà termini? “M’agradaria que l’escriptura i el dibuix continuessin estant presents a la meva vida. Quan era petita, ja volia ser pintora o escriptora, de manera que, en un futur, voldria continuar compaginant la part més creativa amb el meu futur ofici. Voldria que la meva feina, en la mesura del possible, tingués la capacitat de canviar el món; que tingués, poc o molt, un impacte”.

La Sara té un nucli d’amistats molt ferm, al centre. Li preguntem per aquest nucli dur: “Considero que les amistats que he fet al Milà són molt importants. Sé que hi ha persones amb qui serà més difícil de mantenir contacte. Continuaran amb mi, és clar. El fet d’haver-les conegut serà sempre una cosa molt preuada”.

Arriben mesos difícils, per a una estudiant de 2n de batxillerat. ¿Com els afronta, ella? “Intentaré esforçar-me molt, en aquesta darrera etapa; vull disfrutar i ser conscient de ser on soc, intentar viure en el present i gaudir de cada segon. Sé que d’aquí a un temps enyoraré les persones que m’envolten”. I nosaltres, professors del centre, enyorarem sempre els alumnes com la Sara!

Secured By miniOrange