Select Page

“Cal començar a treballar des d’ara mateix pel nostre futur”

Un dels personatges més carismàtics del Milà és l’Edmond. Té 15 anys, parla un català que sembla natural de Vic i cursa 3r Oa. Simpàtic i amable com ell sol, diu que això és fruit de “mostrar-me tal com soc, de parlar amb tothom, de tractar bé la gent”.

L’Edmond ens revela una altra part molt important del seu dia a dia, estudis a banda: l’atletisme.

“El Toni Santiesteban, entrenador d’atletisme, em va convidar a dedicar-m’hi, perquè em veia aptituds. Soc velocista, però també faig salt de llargada”. Fins ara ho combinava amb el bàsquet, però aquest any ha deixat l’esport de la cistella per centrar-se en l’atletisme: “En pista coberta em vaig classificar per a les proves espanyoles. En pista descoberta, vaig quedar-me a només tres dècimes”.

“El meu objectiu sempre ha sigut arribar al màxim que pugui!”. A més, aquest jove és el cul d’en Jaumet: “Jo no em puc estar una hora sencera sense fer res! En el futur, m’agradaria fer de presentador de televisió, actuar en sèries i pel·lícules…”. També fa de model: ha posat per a Calzedonia, i ara forma part de l’agència The Artist, i està esperant que li entreguin el seu book personal.

Però en la seva vida no tot han sigut flors i violes. Quan feia 4t de primària va estar a punt d’abandonar Vilafranca per sempre. Els pares, naturals de Ghana, aquell any van viatjar a Alemanya, i ell i el seu germà també, una mica després. Però no s’hi van acabar d’adaptar, i per això els dos germans van tornar abans al nostre país. “Als companys, els diria que comencin a treballar des d’avui mateix pel seu futur. I que no deixin mai de fer el que més els agrada!”

Secured By miniOrange