Select Page

El dia 30 de maig va tenir lloc a Barcelona, al Cosmocaixa, el lliurament de premis de la 24a edició del Concurs de Fotografia Matemàtica ABEAM. La nostra alumna de 1r d’ESO, Lola Oliva Peña, ha estat premiada amb el 1r Accèssit de la categoria 12 ESO, amb la fotografia titulada “Àrea escapant-se del perímetre”.

En aquest concurs han participat un total de 250 escoles i instituts amb més d’un miler de fotografies. El nivell dels finalistes era espectacular.

L’acte va ser molt entretingut i amb moltes matemàtiques. Fins i tot vam gaudir de realitat augmentada a partir de les fotografies. El lliurament de premis va anar a càrrec de la presidenta de la Societat Catalana de Matemàtiques i el president de la Federació d’Entitats per a l’Ensenyament de les Matemàtiques a Catalunya (FEEMCAT).

Moltes gràcies a tots els alumnes i professorat de Matemàtiques del Milà per la seva implicació en la preparació de l’activitat de fotografia matemàtica en el nostre centre. L’enhorabona a totes, i en especial a la Lola i a la seva família.

Secured By miniOrange