Select Page

 Els que ja fa temps que remenem la cua pel Milà, no oblidarem mai en Santi, un alumne singular, ara que està a punt de jubilar-se perquè acaba la seva etapa d’estudiant d’institut. L’hem vist canviar molt, des que va entrar al centre com a estudiant de 1r d’ESO. “Sí, tens raó. He canviat, perquè són sis anys aquí. A més, aquest batxillerat, l’artístico-plàstic, m’ha permès conèixer gent a qui, com a mi, també interessa molt l’àmbit artístic i tot el que hi té a veure. He pogut evolucionar, interactuar amb uns companys que no havien format part del meu cercle”.

En Santi, per tant, és un veterà milanista: “Aquí he tingut tota mena de facilitats per investigar sobre el que m’agrada”. Qui hagi tractat, poc o molt, aquest xicot, sap que és un artista de cor i ànima. Voldríem saber com veu el futur algú com ell, què voldria estudiar, en què li agradaria treballar. “La meva intenció és tenir la meva pròpia empresa d’il·lustració, convertir-me en un il·lustrador freelance. Per arribar-hi, primer vull estudiar Belles Arts a la UB i, tot seguit, no deixar mai de formar-me artísticament”.

L’art, ¿encara pot millorar el món?, ens demanem. “Jo crec que sí, perquè les disciplines artístiques sempre estan imbricades en el context històric, cada artista exposa les seves pròpies opinions. Les gran obres d’art sempre ens fan pensar, raonar, i, doncs, potencialment contribueixen a canviar el món, en general”.

Però, a banda la il·lustració, la pintura, que més aviat són la seva autèntica vocació, ¿quines són les aficions d’en Santi? “Practico el bàsquet, des de fa sis o set anys. Aquest esport m’ha ajudat a desconnectar, perquè si només estigués centrat en l’art m’esgotaria molt. També m’interessa molt, i hi dedico temps, la qüestió de les xarxes socials. La fotografia, el vídeo, considero que ja són disciplines veïnes de la il·lustració”.

Sabem que en Santi fa molta pinya amb al seva família: “A nivell familiar hem patit situacions molt difícils, certament, però, ara mateix estem molt units, hi ha una comunicació molt estreta”. Molta sort en tot, Santi, artista!

 

Secured By miniOrange