Select Page

Dissabte dia 14 de març de 2020 durem a terme la jornada de portes obertes. Obrirem les portes a les 10 del matí i a les 10:30 hores farem una primera xerrada informativa per a les famílies d’alumnes que el curs que ve s’incorporen a l’ESO. A les 12 serà el torn de la xerrada de famílies d’alumnes que començaran el Batxillerat el curs que ve. A tres quarts d’una hi haurà xerrades de les diferents modalitats de batxillerat i aproximadament a dos quarts de dues tancarem la jornada.

Per tal de facilitar la visita de les famílies, al vestíbul de l’institut es fan grups i cada grup és conduït per un professor i varis alumnes, que són els encarregats de fer les explicacions pertinents i resoldre els dubtes que puguin sorgir. Quan el grup arriba a un espai específic, el responsable de l’espai s’encarrega de fer una petita demostració per donar a conèixer les activitats que realitzen els alumnes.

Si no us va bé venir a la jornada de portes obertes perquè teniu partit o qualsevol altra activitat, podeu demanar-nos fer una visita guiada qualsevol altre dia. Poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del correu info@insmilaifontanals.cat i acordarem una visita un altre dia!

Secured By miniOrange