Seleccionar página
Aquest dijous, 27 de maig, a les 18 h a la biblioteca Torras i Bages es realitzarà l’exposició de tres treballs de recerca per part del nostre alumnat de 2n de batxillerat. 

Els treballs que es presentaran són els següents:

1.Envoltada de pedra seca, a càrrec de l’alumna del batxillerat artístic plàstic Rita Montané Galimany.

El treball tracta sobre la tècnica de la pedra seca, típica al Penedès. N’estudia com es realitza, la història; així com els tipus de construccions que hi ha, entre elles les barraques.

2.La gralla, a càrrec de l’alumne del batxillerat artístic escènic Oriol Vila Galofré.

El treball tracta sobre la història de la gralla, els tipus que hi ha i el funcionament d’aquest instrument típic de les nostres contrades. Com a part pràctica del treball, l’estudiant n’ha construïda una.

3.Els acceleradors en el món de la medicina, a càrrec de l’alumna del batxillerat científic Laia Xiao Planas Toro.

El treball fa una descripció de què són i com funcionen els acceleradors de partícules. Tot seguit, s’explica quines aplicacions tenen en el món de la medicina, tot realitzant estudis amb casos reals.

L’aforament és limitat. Podeu veure l’agenda d’activitats de la biblioteca a https://biblioteca.vilafranca.cat/agenda/trec-treballs-de-recerca  i omplir el formulari de contacte si hi voleu assistir https://biblioteca.vilafranca.cat/contacte.

Secured By miniOrange