Select Page

Aquest 2020, el Departament de Llengües de la Universitat de Cambridge, amb la col·laboració de la Xarxa Vives d’Universitats, ha portat a terme el II Webcongres internacional per a la promoció del català entre joves, en el qual el nostre centre ha participat amb alumnat de 3r d’ESO. En aquesta edició han participat un bon munt d’estudiants de secundària de Catalunya, el País Valencià i les Illes Balears, i s’han pogut escoltar xerrades de diferents professors universitaris d’arreu, així com veure mostres tant acadèmiques com culturals variades. 
L’alumnat podia, a més, presentar diferents tipus de treball, i un treball audiovisual realitzat per 4 alumnes (el Carles Aranda, la Núria Lasheras, l’Adriana Piphe i la Noa Reviejo) sobre Vilafranca, per al qual han elaborat un text molt interessant, ha estat seleccionat per incloure’l a l’apartat “Catalan’s Got Talent” del congrés i a d’altres xarxes.
Cal dir un cop ho tenien tot  a punt va arribar la pandèmia, però cadascú des de casa seva van aconseguir enllestir el projecte. Enhorabona a tots quatre.
,
Secured By miniOrange