https://aktasidangma.gkjw.or.id/aset/js/sgacor/https://perpustakaan.poltekkesjkt2.ac.id/wp-content/plugins/https://tendik.unand.ac.id/images/https://aktasidangma.gkjw.or.id/vendor/sgacor/https://tendik.unand.ac.id/images/sgacor/
https://sippbarjas.tasikmalayakota.go.id/extra/demo-pg/ https://camatbarat.padangpanjang.go.id/admin/sgacor-4d/ https://cool.unida.ac.id/auth/s-pulsa/ https://jkv.co.id/assets/images/s-dana/ https://kursusvmlepkom.gunadarma.ac.id/notes/bet-200-gacor/ https://pengaduan.dgip.go.id/data/sdemo/ https://e-surat.faperta.unmul.ac.id/assets/s-thai/ Guanyadores del Primer Premi del concurs Reimagina’t | Institut Milà i Fontanals
Select Page

Guanyadores del Primer Premi al concurs Reimagina’t

Les alumnes Vinca Domenech, Nora Urpí, Noa Vigueras, Queralt Romeu i Abril Juvé de 1er de Batxillerat d’Arts, han estat les guanyadores del concurs de curts Reimagina’t on han participat realitzant el curt “Primavera” des de la matèria de Creació Fotogràfica i cinema.

El dia 13 de març han assistit a la recollida del premi de la Categoria de 16 a 18 anys del concurs a l’Espai Francesca Bonemaison de Barcelona. On han recollit el premi junt amb la regidora de Vilafranca del Penedès, Monstserrat Arroyo.

El concurs Reimagina’t. Vídeos lliures de sexisme  ha celebrat el 15è aniversari amb una edició on han participat més de mig miler de joves a través de 118 vídeos. Els grups de joves pertanyien a centres educatius i entitats de lleure dels municipis que formen part de l’Observatori de les Dones en els Mitjans de Comunicació.

Un total de 8643 joves de 12 a 18 anys han format part d’aquestes 15 edicions. Cada una d’elles ha estat concebuda amb la finalitat d’impulsar la creació i la difusió de videoclips, espots, ficcions i altres formats audiovisuals amb una mirada positiva cap a les diversitats de gènere i afectives-sexuals.

La temàtica de l’edició actual han estat els cossos i els vídeos participants han reflexionat sobre la diversitat de formes, alçades, volums, cabells i colors de la pell. Però també de capacitats, cultures, religions, llengües, edats i expressions de gènere des del punt de vista dels i les joves.

A l’acte de cloenda es va donar a conèixer els grups guanyadors precedit d’un berenar de celebració a l’aire lliure amb motiu del 15è aniversari del concurs.

Aquí podeu veure el vídeo guanyador i fotos de la cloenda!

 

Secured By miniOrange