Select Page

El dimarts 25 d’abril es va celebrar l’FP ChallengePenedès-Garraf, amb la participació de sis equips multidisciplinaris de diferents famílies professionals i, integrat per estudiants d’FP de grau mitjà i superior, van estar convidats a desenvolupar solucions al repte social plantejat per l’empresaria Xènia Castelltort.

Els instituts participants en el repte van ser: l’Institut Milà i Fontanals de Vilafranca del Penedès, l’Andreu Nin del Vendrell i l’Institut Lluch i Rafecas i Manuel de Cabanyes de Vilanova i la Geltrú.

Després de més de tres hores de treball en equip i dinàmiques d’innovació, amb el cubell creatiu dissenyat per la Xarxa Impuls FP, els sis grups van presentar diverses solucions, totes molt escaients i brillants, i que de ben segur seran de molta utilitat per el seu futur professional. Els FP Challenge són petites hackathlons impulsades des del Departament d’Educació, concretament des del programa Emprèn FP, finançades pel Ministeri d’Educació amb suport del programa de la Unión Europea NextGenerationEU.

Secured By miniOrange