Select Page

Aquest any el concurs literari AMIC-Ficcions arribava a la seva dotzena edició, un concurs on escolars de 3r i 4t d’ESO i de Batxillerat escriuen històries a partir d’un petit fragment d’una obra que trien entre les diferents propostes.

En total s’han publicat a la plataforma més de 1.500 històries (3.660 alumnes de 277 centres educatius diferents) i 172 grups han arribat a la final, en concret: 109 de Catalunya i Catalunya Nord (155 joves), 34 del País Valencià (59 nois i noies), 22 de les Illes Balears (27 alumnes), 5 grups de la Franja de Ponent (6 alumnes) i 2 d’Andorra (5 joves).

Pel que fa a la nostra fase territorial del concurs un dels quatre treballs és de dues alumnes del nostre centre, el que pertany al grup Double Trouble, format per la Laia Xiao Planas Toro i la Claudia Freixedas Cusiné, totes dues alumnes de 1r de Batxillerat, el Tecnològic i Social respectivament. La Laia i la Clàudia, que no és el primer cop que participen, i aquest cop han triat l’inici del fragment proposat de l’obra de Kafka i la nina se’n van de viatge, de Jordi Sierra i Fabra, i podreu llegir el seu escrit si entre aquí: https://www.ficcions.cat/ficcions/arxius.php?id=104868. Ara queda esperar al lliurament de premis, amb data encara per concretar, on es coneixeran els treballs premiats.

Enhorabona a totes dues, i molta sort!

Secured By miniOrange