Seleccionar página

El dia 27 de maig es va inaugurar la segona exposició col·lectiva de l’alumnat del Batxillerat Artístic a la Sala dels Trinitaris de Vilafranca del Penedès. Tan el professorat com l’alumnat estàvem molt il·lusionats per poder finalitzar aquest curs, tan «peculiar», amb aquesta exposició. La mostra era un recull de projectes i treballs de les diverses disciplines i tècniques artístiques (gravat, escultura, pintura, il·lustració, fotografia, curts sonors…) que han anat realitzant aquest curs als nostres tallers i durant el confinament del curs passat a casa seva. Treballs on hi ha una articulació de pensaments, reflexions i emocions del que estaven vivint d’una sensibilitat sorprenent i d’una gran qualitat. I és el que té l’art, aquest procés creatiu va anar molt bé com a teràpia per superar el moment.

Al finalitzar l’acte inaugural dos alumnes del batxillerat artístic musical van tocar diverses peces musicals amb veu i piano, el Raül Jansà i l’Àlex Líria.

La mostra es podia visitar fins el passat 6 de juny.

També podeu visualitzar la notícia que fa publicar Penedès Televisió: https://www.rtvvilafranca.cat/2021/06/fins-diumenge-es-pot-veure-la-mostra-articulacions-2021-a-la-sala-dels-trinitaris-2/

Secured By miniOrange