Select Page

L’Arnau Amat Fabregat té 20 anys, i és natural de Torrelavit. Actualment, està estudiant el cicle superior d’esports. Aquest any, de fet, acaba, i només li quedarà desenvolupar un projecte grupal. “El meu consistirà en un esdeveniment esportiu, que tindrà lloc al mes de maig”. En el futur, voldria poder dedicar-se a alguna feina amb una dimensió social. “Una feina on intervingués amb altra gent, relacionada amb l’esport, amb altres tasques esportives. En aquest sentit, m’atreu molt més ser monitor o professor que no pas entrenador. M’agrada coordinar, i crec que hi estic dotat”.

         A banda els seus estudis, que segueix aquí mateix al Milà, l’Arnau és molt popular, entre els alumnes, perquè fa de monitor de pati. “A mi em donen equips fets pels nois i noies, i jo m’encarrego de repartir-los les pilotes i organitzar partits”. Assegura que no ha trobat problemes: en realitat, ell s’encarrega de distribuir les pilotes i de vetllar perquè juguin bé. “Però no em correspon pas a mi solucionar baralles ni altres qüestions. És una feina tranquil·la.”

         Les aficions d’aquest jove torrelavitenc establert a Vilafranca, al barri de les Clotes, són l’esport, esclar, i, per damunt de tots els esports, el futbol: “Jugo amb l’Atlètic Vilafranca, d’extrem dret”. També li agrada molt llegir, mirar sèries, passar temps amb els amics. Anteriorment, havia estudiat a l’Escola Intermunicipal. Va aconseguir una plaça en un institut de Barcelona, però va intentar trobar-ne una aquí. I se’n va sortir. Ara és un més, entre nosaltres: un autèntic personatge Milà!

Secured By miniOrange