https://aktasidangma.gkjw.or.id/aset/js/sgacor/https://perpustakaan.poltekkesjkt2.ac.id/wp-content/plugins/https://tendik.unand.ac.id/images/https://aktasidangma.gkjw.or.id/vendor/sgacor/https://tendik.unand.ac.id/images/sgacor/
https://sippbarjas.tasikmalayakota.go.id/extra/demo-pg/ https://camatbarat.padangpanjang.go.id/admin/sgacor-4d/ https://cool.unida.ac.id/auth/s-pulsa/ https://jkv.co.id/assets/images/s-dana/ https://kursusvmlepkom.gunadarma.ac.id/notes/bet-200-gacor/ https://pengaduan.dgip.go.id/data/sdemo/ https://e-surat.faperta.unmul.ac.id/assets/s-thai/ El Milà participa al JOVErd 2023 | Institut Milà i Fontanals
Select Page

El passat dissabte 4 de març, 150 alumnes de tots els cursos del nostre institut, des de primer d’ESO fins a alguns de cicles formatius, van participar al JOVERD, un concurs organitzat pels Castellers de Vilafranca i que va durar tot el matí. El nostre alumnat, després d’assajar durant les últimes setmanes, van fer un molt bon paper, quedant finalment en quarta posició.

Van començar realitzant el pilar de 3 amb la senyera i, seguidament, van realitzar 36 pilars de dos. Després va ser el torn dels poms de dalt, composats per quatre baixos, els dosos, la cassoleta i l’enxaneta, aconseguint-ne dos dels tres que es van intentar. La tercera i quarta ronda va començar el torn dels castells, on es van completar a la perfecció dos castells d’una dificultat molt alta, com el set de cinc amb dues agulles i, sobretot, el nou de cinc, que tot i assajar-lo encara no l’havien aconseguit executar sencer.

Moments abans de començar els castells es podia notar el nerviosisme i la concentració de tots els nois i noies, però gràcies al treball en equip i els assajos previs es va aconseguir amb una aparent facilitat. Per acabar, els nostres castellers i castelleres van realitzar fins a 5 pilars de 3 traient el baix, que van donar pas a l’alegria i eufòria per part de tots els integrants. Una alegria que demostrava la cohesió, el treball en equip i el bon rotllo que hi va haver entre tot l’alumnat durant el transcurs de la jornada. Cal destacar que aquest èxit no hagués estat possible sense el grup d’estudiants anomenats “tècnica”, que de manera desinteressada van ajudar en tota l’organització, realitzant algunes reunions a les hores del pati i no faltant a cap assaig.

Amunt i força Milà!

Secured By miniOrange