Select Page

Dissabte 14 de gener es celebrava a Vilafranca la primera jornada sobre Coeducació que portava a terme el Consell Escolar de Catalunya (CEC), tant necessària als nostres dies i davant de l’èxit assolit amb el compromís de seguir treballant en aquesta línia. L’acte , que va tenir lloc al teatre Casal, es va centrar al voltant de dos eixos principals: la perspectiva de gènere i l’educació afectivo-sexual.

En aquesta jornada, el nostre centre va poder participar de manera significativa, a mans de l’alumnat de batxillerat artístic, oferint una performance sobre la violència masclista per encetar l’acte i va comptar també amb música en directe. A més a més, la imatge gràfica de la jornada és disseny d’una de les nostres alumnes, l’Aitana Ponce de 2n de batxillerat, i L’Ivan Pizarro i Neus Claramunt com a docents implicats.

A continuació, podeu visualitzar la gravació de la performance i l’actuació musical, de títol “Teixint camins cap a la llibertat”, amb la participació del següent alumnat: Leonardo Andrade, Pep Barberán, Anna Bujan, Natàlia Colom, Jordi Esplugas, Izan Fernández, Joanna Fuentes, Clàudia Galimany, Lia Hill, Cristina López, Carla Lucero, Carla Mañé, Mingu Miravent, Maria Munné, Elena Muñoz, Claudio Muriel, Claudiu Muscan, Andrea Oliva, Aida Ramírez, Isaac Retamero, Joana Torelló, Fanta Touré i Daniel Vega, amb la implicació de les docents Roser Esteban, Anna Garriga, Laura Puértolas i Fran Rodríguez.

En aquest enllaç podeu consultar més informació sobre la jornada i la gravació de l’esdeveniment: http://consellescolarcat.gencat.cat/ca/actuacions/jornades/reflexio-2023/

Secured By miniOrange