Select Page
Els alumnes del Batxillerat de Ciències i Tecnologia Marc Pascual, Èric Casado i Joan Aparici participaran el proper dissabte dia 2 de març en el concurs de programació HP CodeWars 2024 que es celebrarà a la seu de l’empresa HP a Sant Cugat del Vallès.

L’objectiu d’aquest concurs és fomentar les disciplines STEM (acrònim en anglès de ciències, tecnologia, enginyeria i matemàtiques) entre els joves i animar-los, especialment a les noies, a interessar-se en el món de la ciència i la tecnologia en general i en la informàtica i les telecomunicacions en particular.

Durant tres hores en Marc, l’Èric i el Joan resoldran problemes matemàtics amb l’ajuda del seu ordinador, el llenguatge de programació Python i la seva capacitat d’abstracció, de recerca de patrons, de seqüencialitzar tasques i trobar errors. Cal recordar que l’any passat es van situar en el top 20 del concurs que aplegava més de 200 equips d’arreu de Catalunya i enguany hi participen amb la intenció de situar-se entre els 10 primers!!! 

Secured By miniOrange