Select Page
El dilluns dia 30 de març a les 19h tres alumnes del Milà exposaran el seu treball de recerca a la biblioteca Torras i Bages. Són els següents:
 

1. El món dels retrats, a càrrec de l’Ana Fernández  (tutor: Jordi Llavina)

S’investiga quin paper juga l’art en la societat. Es parla sobre el món de la pintura i la fotografia basada en el gènere dels retrats, on l’autora ha fet un projecte fotogràfic per complementar i guanyar experiència, amb la seva respectiva investigació. Es vol conscienciar al públic de la importància de l’artista en la societat, per tal d’arribar a la creativitat i a la llibertat d’expressió.

2.Puc ser el protagonista de la meva educació?, a càrrec de l’Ana Company (tutor: Pere Martí). Tracta sobre l’educació Montessori i per què és més eficient que l’educació reglada de l’estat.

3.  Lletres d’holocaust, a càrrec de la Mariona Blanch (tutora: Pilar Asenjo)

El treball es basa en l’explicació de la Segona Guerra Mundial per mitjà dels màxims exponents de la literatura que s’han escrit. Llibres que reflecteixen el dolor i sentiment que va suposar per a molts la persecució jueva per part dels nazis.  El treball realitzat recull diverses tipologies de llibres, per garantir una millor comprensió i envergadura del tema.

L’ordre no ha de ser necessàriament aquest, ja que a petició dels alumnes, pot ser que canviï. Si esteu interessats, ja ho sabeu!

 

 

Secured By miniOrange