Select Page

De cara el curs 2023-2024, continuarem impartint la doble titulació de batxillerat humanístic social amb l’ensenyament esportiu de règim especial de Futbol. A més a més, continuarem ofertant el CFGM de Tècnic en Cures Auxiliar d’Infermeria, el TEGM de Futbol, el CFGS d’Ensenyament i Animació Socioesportiva i el CFGS de Documentació i Administració Sanitària.

El batxillerat Esportiu és una oportunitat on l’alumnat podrà fer, en 3 anys, el Batxillerat i el Cicle de Grau Mitjà de Futbol. Aquesta opció farà tenir a l’alumnat una formació encara més completa i especialitzada, facilitant la seva inserció en el món laboral amb una formació esportiva més polivalent. L’ensenyament de Futbol capacita per exercir professionalment com a tècnic esportiu (instructor o entrenador de Futbol). En la formació hi col·labora la Federació Catalana de Futbol (FCF).

El primer nivell d’aquests estudis capacita per dur a terme activitats d’iniciació al futbol i de promoció de la modalitat esportiva en categories infantils i en categories inferiors d’adults. També capacita per acompanyar l’equip durant la pràctica esportiva. Té una durada de 455 hores (305 en un centre educatiu i 150 en un centre de treball). Si se supera el curs, s’obté el certificat de primer nivell de futbol. El segon nivell capacita per ensenyar i entrenar futbolistes. Té una durada de 565 hores (365 en un centre educatiu i 200 en un centre de treball).

Aquí us deixem l’enllaç on trobar tota la informació sobre aquests Ensenyaments del nostre Institut: https://insmilaifontanals.cat/ere-desports/

I en el següent enllaç, trobareu informació més detallada del Tècnic Esportiu en Futbol: TEGM Futbol

Al juliol publicarem el calendari i horari d’aquest Cicle al web del nostre centre. El batxillerat s’imparteix en torn de matí i les classes de Futbol en horari de migdia fins a les 17h de la tarda.

El període de preinscripció a aquests ensenyaments esportius serà del 12 d’abril al 23 de maig, de forma presencial al nostre centre. Podeu veure tota la informació sobre la preinscripció pel curs 2023-2024 a: https://insmilaifontanals.cat/tegm-futbol-preinscripcio/

Aquest ensenyaments tenen una prova d’accés específica, de la qual s’ha de realitzar també preinscripció, i el termini serà de l’1 al 20 de maig. En el següent enllaç teniu tota la informació relativa a la prova d’accés específica de cada especialitat: Informació relativa a les proves específiques d’accés

Finalment, podeu trobar tota la informació general sobre aquests ensenyaments esportius a : Ensenyaments esportius

Per qualsevol dubte podeu contactar amb nosaltres al correu: insmilaifontanals@xtec.cat o a trucant directament al centre (938172018)

BATX ESPORTIU fullet informatiu

Secured By miniOrange