Select Page

Us donem la benvinguda al centre i agrair la confiança que ens heu fet. Enviem amb aquest correu la documentació que us vàrem lliurar ahir en el transcurs de la reunió de famílies de 1r de Batxillerat:

El dijous dia 12 de setembre farem la presentació dels grups de Batxillerat. A les 8:10 es farà una sessió de tutoria de dues hores i després de la pausa per esmorzar es farà la presentació de l’equip de direcció a l’alumnat de 1r de Batxillerat al gimnàs que s’allargarà fins a quarts de 12. El divendres dia 13 comencen les classes en l’horari habitual: de les 8:10h a les 14:45 hores.

Aprofitem l’avinentesa per informar-vos que si voleu contactar amb el tutor/a del vostre fill, podeu enviar un correu a l’adreça info@insmilaifontanals.cat i reenviarem el correu a l’adreça personal del tutor fins que aquest pugui accedir al correu corporatiu relacionat amb la tutoria.

Per tal que us pugueu planificar l’agenda familiar pel curs que ve també us comuniquem els dies festius de lliure disposició que coincidiran amb els de les escoles de primària: 4 de novembre de 2019, 5 de desembre de 2019, 24 de febrer de 2020, 9 de març de 2020 i 30 d’abril de 2020.

Rebeu una cordial salutació,

Equip de professors i professores de l’Institut Milà i Fontanals

Secured By miniOrange