Select Page

L’Ajuntament de Vilafranca ha obert la convocatòria de sol·licitud de beques per inscriure’s als casals d’estiu d’aquest any.

La convocatòria fa referència a les quatre escoles vilafranquines que tenen signat un conveni entre les seves respectives associacions de famílies d’alumnes i l’ajuntament per dur a terme els casals. Es tracta de les escoles Baltà Elias, Cristòfor Mestre, Estalella Graells i Dolors Piera. La novetat de la convocatòria d’aquest any és que s’inclouen ajuts econòmics per a les famílies en funció del seu nivell d’ingressos. Les famílies interessades que compleixin els requisits que marca la convocatòria poden demanar les beques fins el 31 de març.

Per a participar als casals d’estiu d’aquests quatre centres educatius no cal estar matriculat a les mateixes escoles. Qualsevol infant o jove de Vilafranca entre 3 i 16 anys d’edat ho pot fer.

Les sol·licituds de les famílies es poden tramitar a través d’internet en aquest enllaç. Per totes aquelles persones que tinguin problemes per a tirar endavant el procés de petició fent servir les xarxes, s’oferirà també un servei presencial a l’oficina d’atenció al ciutadà.

Secured By miniOrange