Select Page

 El passat 4 d’octubre, a l’Escorxador, l’alumnat de les matèries de filosofia i ètica de 4t d’ESO van assistir a l’activitat “Presentació d’experiències de Lorraine Leete i Ahmed Ettanji a través de la proposta de Ciutats Defensores dels Drets Humans”.

La Lorraine Leete, és advocada, defensora dels drets humans i coordinadora del Legal Center Lesvos, una organització formada per advocats, voluntaris legals i intèrprets d’arreu del món que ofereix assistència legal a les persones refugiades a Mitilene, a l’illa grega de Lesbos.

L’Ahmed Ettanji és periodista, cofundador i president del col·lectiu Equipe Media, un grup d’activistes i periodistes sahrauís que treballen de forma clandestina als territoris ocupats del Sàhara Occidental des de l’any 2009. Etanjji ha denunciat l’increment de la repressió als territoris ocupats arran de la ruptura de l’alto al foc entre el Front Polisario i el Marroc el novembre de 2020 amb la militarització de les ciutats, detencions i vigilància constant a cases d’activistes.

 

 

Secured By miniOrange