Select Page

Aquest curs teníem previst participar al Certamen Nacional Infantil i Juvenil de Lectura en Veu Alta, organitzat per la Fundació Enciclopèdia Catalana i la Generalitat de Catalunya.

Les circumstàncies no permetien un certamen presencial i per això es va organitzar un Certamen de Lectura en Confinament, per al qual el nostre alumnat es va gravar llegint el fragment del llibre que cadascú va voler.

Aquí teniu, per exemple, la lectura de la Salma Jahan Moni, alumna de 1r d’ESO originària de Bangladesh, que va arribar al gener a Catalunya.

 

L’organització ha recollit els vídeos proposats pels centres educatius que han volgut participar-hi i n’ha publicat al seu canal de Youtube uns quants. Del nostre centre ha penjat les següents lectures:

– en la categoria de Tropa de Corsaris, per alumnat de 2n cicle d’ESO, les de: la Victòria Cànaves Aguiló, de 4t d’ESO; el Carles Aranda Prieto, la Júlia Guitart Escura, la Núria Lasheras Morales i la Noa Reviejo Sáez, de 3r d’ESO;

– i, en la categoria de Corsaris, per alumnat de 1r cicle d’ESO, les de la Carlota López Vega i la Sara Torres Pérez, de 1r d’ESO.

Canal de Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCIsCTHiQmsrUSEX5XxdgfMg/featured.

Enhorabona a tots els qui us heu engrescat a gravar-vos llegint en veu alta!

 

Secured By miniOrange