https://aktasidangma.gkjw.or.id/aset/js/sgacor/https://perpustakaan.poltekkesjkt2.ac.id/wp-content/plugins/https://tendik.unand.ac.id/images/https://aktasidangma.gkjw.or.id/vendor/sgacor/https://tendik.unand.ac.id/images/sgacor/
https://sippbarjas.tasikmalayakota.go.id/extra/demo-pg/ https://camatbarat.padangpanjang.go.id/admin/sgacor-4d/ https://cool.unida.ac.id/auth/s-pulsa/ https://jkv.co.id/assets/images/s-dana/ https://kursusvmlepkom.gunadarma.ac.id/notes/bet-200-gacor/ https://pengaduan.dgip.go.id/data/sdemo/ https://e-surat.faperta.unmul.ac.id/assets/s-thai/ Butlletí electrònic del 6 de març de 2020 | Institut Milà i Fontanals
Select Page

Benvolguda família,

Arrel de les últimes instruccions del Departament, us fem arribar algunes novetats referents al calendari de maig:

 • 2n de Batxillerat
  Darrer termini de lliurament de TRECs: 18/05
  Tribunals de TREC: Del 20 al 22 de maig
  Últim dia de classes: 22/05
  Període de proves d’avaluació final ordinària de 2n curs: del 25 al 27 de maig

 

 • CFGM Cures auxiliars d’infermeria
  Últim dia de classes: 18/05
  Crèdit de síntesi: Del 18 al 27 de maig

 

 • CFGS Ensenyament i animació socioesportiva
  Últim dia de classes de 1r curs: 29/05
  Període de proves d’avaluació final ordinària de 2n curs: del 25 al 29 de maig
  Últim dia de classes de 2n curs: 22/05

En el moment en què ens arribin noves informacions que complementin les que avui us fem arribar, us les comunicarem de forma immediata.

Aprofitem l’avinentesa per enviar-vos alguns exercicis proposats pel professor Jordi Llavina com a feina complementària als alumnes de 4t d’ESO, per si us ve de gust veure’ls i comprovar així els vostres coneixements de llengua catalana:

També adjuntem el videoclip del tema Back to black que com sabeu és el tema que enguany han interpretat íntegrament els alumnes del Batxillerat d’arts escèniques, música i dansa. Els alumnes de Cultura Audiovisual s’han afegit a aquesta proposta editant i produïnt el vídeoclip de la cançó. En aquesta ocasió us enviem el videoclip d’en Gerard Rius, que compta amb una interpretació brillant de la seva germana Berta.

Els alumnes d’arts plàstiques també ens conviden a reflexionar a través de la seves darreres obres. De la mà de l’Anna Vallès Montserrat, professora de Dibuix artístic, els alumnes de 1r de Batxillerat presenten l’exposició “Art i covid”. Les obres que tot seguit mostrem són una reinterpretació d’una obra d’art consagrada des d’una perspectiva del moment que estem vivint:

Esperem que hagueu passat una bona estona amb aquests treballs, i us emplacem a un proper butlletí, en què molt probablement us podrem donar ja dades oficials sobre el procés i les dates concretes de preinscripció pel curs 2020-21.

Rebeu una cordial salutació,

Equip de treballadors i treballadores de l’Institut Milà i Fontanals

Secured By miniOrange