Select Page

Benvolguda família,

Demà comença el període ordinari de vacances escolars i acaba així el període d’activitats lectives no avaluables iniciat el dia 13 de març amb el tancament de l’institut. Com sabeu durant aquest temps hem establert mecanismes per dur a terme la nostra tasca de forma telemàtica amb l’objectiu de minimitzar l’impacte del tancament. En els darrers cursos el Milà ha anat incorporant i consolidant eines tecnològiques aplicades a l’àmbit de l’educació i per això hem treballat intensament en implementar processos eficaços pel seguiment acadèmic de l’alumnat. Tot això ha permès als tutors i tutores fer-vos arribar els informes de seguiment curricular OMC (ESO) i els informes de qualificacions de la segona avaluació del curs.

Minuts abans del tancament del centre vàrem lliurar els ordinadors de lloguer que els alumnes d’ESO utilitzen habitualment al centre per tal que poguessin treballar des de casa. Tret d’incidències puntuals, tots els alumnes disposen dels mitjans per treballar telemàticament i la majoria ho fa seguint l’horari de treball establert pel centre. La botiga d’informàtica Beep Vilafranca, situada al Balcó de les Clotes, molt propera a l’institut, s’encarrega del manteniment dels equips informàtics del Milà i s’ofereixen per solventar qualsevol inconvenient tècnic que pugui sorgir aquests dies.

El Departament d’Educació ha establert que el tercer trimestre lectiu s’iniciarà el 14 d’abril i, per tant, a partir d’aquesta data caldrà que l’alumnat desenvolupi a casa les tasques assignades, les lliuri puntualment i, sobretot, participi en les classes i sessions d’aclariment de dubtes en directe. També ha informat que les Proves d’Accés a la Universitat d’enguany es duran a terme els dies 7, 8 i 9 de juliol. Us farem arribar les novetats a mesura que rebem instruccions de com ha de ser la 3a avaluació i s’especifiquin els criteris d’avaluació pel que resta de curs.

Aprofitem per fer-vos arribar les bases del Concurs Literari que celebrem cada any per Sant Jordi. Enguany serà un concurs especialment emotiu pel període de confinament. El concurs compta en aquesta ocasió amb moltes novetats, entre elles l’ampliació de les categories, com la de famílies, i les modalitats dels treballs que es poden presentar: relat breu, monòleg teatral, còmic i poesia. Cada edició obtenim treballs de gran qualitat, que sorprenen al jurat i als companys i companyes i per això animem a participar-hi a tots els alumnes i especialment a tots els pares i mares!

El dimarts dia 14 d’abril reprendrem l’activitat lectiva telemàtica i us farem arribar l’horari d’atenció en directe a l’alumnat per matèria i grup, per resoldre dubtes, interactuar amb el professorat, etc. Fins llavors desitgem que passeu unes festes de Pasqua amb salut i us oferim la nostra estima i suport. Amb l’anhel de retrobar-nos ben aviat, rebeu una càlida abraçada,

Equip de professors i professores de l’Institut Milà i Fontanals

 

Secured By miniOrange