Select Page

Benvolguda família,

El Departament d’Educació va informar abans-d’ahir que s’ajorna sine die el procés de preinscripció i les proves d’accés a la universitat. Malgrat aquestes novetats, mantenim les dates previstes de les reunions d’avaluació corresponents al segon parcial ja que abans del tancament ja disposàvem de la informació acadèmica necessària per a poder-les realitzar. Durant aquests dies estem recollint telemàticament les qualificacions i la informació de seguiment de l’alumnat necessària per celebrar aquestes reunions i properament enviarem el butlletí amb les qualificacions per correu electrònic.

D’altra banda i amb la idea de formentar l’escriptura i la creativitat durant aquestes jornades sense escola presencial, el Departament de llengua catalana del Milà ha preparat, amb motiu del Dia Internacional de la Poesia 2020, un concurs de poesia. Hi poden participar els alumnes de tots els nivells enviant les seves poesies, d’un màxim de 25 versos, abans del dimarts dia 24 de març a l’adreça de correu InsMilaIFontanalsDdellengua@gmail.com.

Aprofitem l’avinentesa per fer-vos arribar el programa de Penedès TV Amb veu pròpia, que aquesta setmana parla de la col·laboració entre el Milà i l’Escola Municipal d’Art Arsenal: els alumnes de l’institut ja fa cursos que realitzen alguns tallers pràctics a l’Arsenal i ara s’està estudiant la possibilitat d’impartir conjuntament la doble titulació de Batxillerat d’Arts i CFGM de Disseny en tres cursos acadèmics.

Esperem que gaudiu de bona salut i aviat ens poguem retrobar: tornarem a compartir el nostre dia a dia amb compromís i il·lusió fer la nostra feina. Salutacions cordials,

Equip de professors i professores de l’Institut Milà i Fontanals

Secured By miniOrange