Select Page

Benvolguda família,

Dimecres encetem el tercer trimestre acadèmic de forma telemàtica i alhora comencem a sentir missatges que ens remeten a la vida que portàvem i al retorn a les aules. De moment i per tal de facilitar el seguiment dels aprenentatges, hem establert un horari d’atenció simultània a l’alumnat que ha de permetre la interacció sistemàtica entre els alumnes i els professors. Aquest horari comença cada dia a les 9 del matí i té una durada de dues hores tret d’excepcions. Som conscients que hi haurà alumnes que no podran disposar de l’ordinador en aquell moment perquè el comparteixen amb els germans o pares. Si us trobeu en aquesta situació podeu demanar al professor que us atengui en un altre moment o, en qualsevol cas, parlar amb el tutor per cercar una solució satisfactòria.

Amb l’objectiu de mantenir-vos informats del progrés del vostre fill o filla, mentres duri aquesta situació cada divendres al migdia rebreu per correu electrònic un informe del seguiment que se li ha fet a l’alumne/a. De la mateixa manera que amb les qualificacions del segon parcial, els alumnes també podran consultar-lo accedint a l’apartat de qualificacions del Moodle de l’Institut.

D’altra banda i com ja és habitual, el Departament de Música ha elaborat el making-of del tema Back to black, d’Amy Winehouse, interpretada íntegrament per l’alumnat del Batxillerat d’Arts escèniques, música i dansa. D’aquesta manera els alumnes reten un petit homenatge a aquesta artista que ens va deixar fa nou anys. Els alumnes agraeixen el suport d’en Roger Vila, d’Estable Records, per la seva implicació, a les famílies, per ajudar-los amb la logística, i confien que el treball us faci passar una estoneta agradable.

Recordeu que dimarts acaba el termini per presentar els treballs al Concurs Literari de Sant Jordi organitzat pel Departament de Llengua catalana i que teniu temps fins dimecres per participar en el concurs fotogràfic d’instagram etiquetant les vostres fotos de miralls amb el hashtag #milaindoor.

Ens acomiadem amb unes línies recomanades pel professor Jordi Llavina, que recentment ha publicat el llibre El magraner i justament ahir se’n feia ressó el diari Ara. Es tracta d’un fragment de Postal de Salvador Clotas, de Joan Vinyoli, que és especialment adequat per aquests moments:

…”Sempre hi ha algú de qui no és possible
que prescindim.
Potser gràcies a això vivim encara”

Rebeu una càlida abraçada,

Equip de treballadors i treballadores de l’Institut Milà i Fontanals

Secured By miniOrange