Select Page

Benvolguda família,

Per tal de fer un seguiment dels objectius previstos per aquest curs definim indicadors a partir de les dades que recollim de l’avaluació dels alumnes, l’assoliment de les competències, el percentatge d’impartició del currículum, etc. Hi ha indicadors de caire intern i d’altres que ens permeten comparar el Milà amb la resta de centres. La Prova d’avaluació de 4t d’ESO, que es desenvoluparà al centre els dies 17 i 18 de febrer, n’és un exemple. Els alumnes del Milà, i simultàniament els de tot el país, realitzaran les proves de Llengua Catalana, Llengua Castellana, Llengua Anglesa, Matemàtiques i Ciències i Tecnologia. En d’altres ocasions el professorat que realitzava i corregia les proves provenia d’altres centres de la zona però en aquesta ocasió el professorat aplicador serà del propi centre.

Un altre indicador que és útil a l’hora d’analitzar el funcionament del centre és la mitjana de les Proves d’Accés a la Universitat (PAU). Degut a la pandèmia el curs passat vàrem esdevenir seu de les PAU a la zona i aquest curs ja ens han confirmat que ho tornarem a ser: els dies 8, 9, 10 i 11 de juny els alumnes de 2n de Batxillerat podran realitzar les PAU al Milà.

Les activitats lectives s’estan duent a terme amb normalitat malgrat les incidències per la pandèmia. La segona avaluació a 2n de Batxillerat finalitza el dia 19 de febrer i a l’ESO i Cicles Formatius acaba a mitjans de març. Aquests dies estem intensificant les reunions d’equip docent per fer un seguiment acurat de l’evolució acadèmica i personal dels alumnes. És possible que degut a la càrrega lectiva i a la concentració de proves de final d’avaluació, noteu el vostre fill o filla més inquiet del que és habitual. Us agraïrem que ens feu arribar qualsevol informació rellevant que pugui ajudar a fer-ne el seguiment.

El període de preinscripció per al curs que ve ja s’ha establert oficialment i és el següent:

ESO: Del 17 al 24 de març
Batxillerat i CFGM: De l’11 al 17 de maig
CFGS: Del 25 al 31 de maig

La Jornada de Portes Obertes es durà a terme el dia 13 de març en un format diferent a l’habitual ja que està condicionada a les mesures sanitàries per la pandèmia. En el web del centre s’ha habilitat un formulari per a que us inscribiu per sol·licitar informació.

Aquests dies estem celebrant el Carnaval mantenint l’esperit d’aquesta festa i respectant les mesures de distanciament, higiene i protecció a través de mascareta. Ahir tots els alumnes podien venir amb algun complement al cap:

Aprofitem l’avinentesa per recordar-vos que el Consell Escolar Municipal va determinar que el proper dilluns dia 15 de febrer és festa de lliure disposició. Podeu accedir a més informacions i conèixer les activitats formatives o de lleure que estem desenvolupant visitant l’apartat actualitat del nostre web, a l’Instagram i altres xarxes socials.
Rebeu una cordial salutació,

Equip de professors i professores de l’Institut Milà i Fontanals

Secured By miniOrange