https://aktasidangma.gkjw.or.id/aset/js/sgacor/https://perpustakaan.poltekkesjkt2.ac.id/wp-content/plugins/https://tendik.unand.ac.id/images/https://aktasidangma.gkjw.or.id/vendor/sgacor/https://tendik.unand.ac.id/images/sgacor/
https://sippbarjas.tasikmalayakota.go.id/extra/demo-pg/ https://camatbarat.padangpanjang.go.id/admin/sgacor-4d/ https://cool.unida.ac.id/auth/s-pulsa/ https://jkv.co.id/assets/images/s-dana/ https://kursusvmlepkom.gunadarma.ac.id/notes/bet-200-gacor/ https://pengaduan.dgip.go.id/data/sdemo/ https://e-surat.faperta.unmul.ac.id/assets/s-thai/ De gota en gota i dono perquè em toca! Vine el 20 d’abril a donar sang al Milà | Institut Milà i Fontanals
Select Page

Cada dia a Catalunya necessitem 1000 donacions de sang per poder salvar vides. Per tu seran 30 minuts, pels altres el que els queda de vida. L’any passat van ser milers de donants, aquest any esperem sumar-t’hi a tu!.

Apropa’t el proper 20 d’abril de 16h a 20h a l’institut Milà i Fontanals de Vilafranca del Penedès i juga a la nostra oca de la vida. Ajuda’ns!

Campanya de donació de sang impulsada per l’alumnat del CFGM en Cures Auxiliars d’Infermeria i el Banc de Sang i Teixits de Barcelona.

 

Secured By miniOrange