https://aktasidangma.gkjw.or.id/aset/js/sgacor/https://perpustakaan.poltekkesjkt2.ac.id/wp-content/plugins/https://tendik.unand.ac.id/images/https://aktasidangma.gkjw.or.id/vendor/sgacor/https://tendik.unand.ac.id/images/sgacor/
https://sippbarjas.tasikmalayakota.go.id/extra/demo-pg/ https://camatbarat.padangpanjang.go.id/admin/sgacor-4d/ https://cool.unida.ac.id/auth/s-pulsa/ https://jkv.co.id/assets/images/s-dana/ https://kursusvmlepkom.gunadarma.ac.id/notes/bet-200-gacor/ https://pengaduan.dgip.go.id/data/sdemo/ https://e-surat.faperta.unmul.ac.id/assets/s-thai/ Avaluació MAP | Institut Milà i Fontanals
Select Page

El dimecres 11 de desembre el grup de 4t MAP (mòdul d’aprenentatge productiu)  va anar a l’avaluació trimestral que es desenvolupa a la Fassina. 

L’alumnat va presentar els productes que han estat elaborant al llarg de tot el trimestre relacionats amb el seu àmbit de pràctiques formatives. 

 
El grup MAP és un programa de diversificació curricular que compta amb la col·laboració de l’ajuntament per fer la prospecció d’empreses de la ciutat. Cada trimestre els alumnes trien un àmbit professional on desenvolupen pràctiques formatives. El producte físic que han de realitzar cada trimestre està directament relacionat amb l’àmbit professional de l’empresa que els forma.
 
Secured By miniOrange